Over ons

Corné Leenaars, erkend hypotheekadviseur en erkend financieel adviseur, is sinds 1994 actief op het gebied van financiële diensten en heeft zich gespecialiseerd in hypotheken. In zijn advies over hypotheken bespreekt hij altijd alle mogelijkheden. Goed luisteren naar de persoonlijke wensen en daarbij de beste financiële oplossing zoeken. Dat is zijn uitdaging. Op een creatieve manier betrouwbaar en deskundig maatwerk leveren, dat is zijn passie. Zorgen dat jouw geldzaken goed geregeld zijn tegen een vast tarief. Corné werkt samen met alle belangrijke partijen maar hij blijft uw aanspreekpersoon. Centraal geregeld, dat is wel zo vertrouwd. Neem gerust contact op om een afspraak te maken. De koffie staat klaar!

Ons team

Corne

Corné

Directeur / Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Ik ben gelijk vanuit de schoolbanken de financiële wereld ingerold en heb mij zo al meer dan 30 jaar kunnen specialiseren in de financiële dienstverlening. Al die jaren heb ik de praktijk ondersteund met verder leren om zo altijd up to date en het beste advies te kunnen geven. Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en dat past heel goed bij mij. Ik wil altijd het beste voor mijn klanten en op deze manier ben ik op geen enkele manier gebonden en kan ik een onafhankelijk advies geven.

Ik ben vader van drie prachtige pubers, twee zonen en een dochter en al weer meer dan 25 jaar getrouwd. De balans tussen wonen en werken is perfect, want daar zit maar 150 meter tussen. Ik loop graag hard, ik tennis en kijk ook graag naar sport, vooral dat van mijn kinderen. Ik ga graag naar een concert, denk daarbij aan AC/DC of Metallica, een voorstelling in het theater of drink wat met vrienden in de kroeg. Op vakanties geniet ik nog meer van mijn gezin en de vaak afwisselende bestemmingen.

Phone icon
Nina

Nina

Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Ik werk al vele jaren in de verzekeringen- en hypothekenbranche en als je er eenmaal inzit dan wil je niets anders. Het leuke hiervan is om de klanten écht goed te helpen door net dat stapje extra te doen. Daarbij is het belangrijk dat ze een advies op maat krijgen en problemen zijn alleen maar uitdagingen! Het leveren van maatwerk staat bij mij voorop. Ik geloof in samenwerken en een goede communicatie met elkaar. Elke dag met een glimlach naar je werk gaan is mijn motto.

Ik ben een trotse moeder van twee zonen en heb een hechte familieband. Lekker Mediterraans eten hoort daar natuurlijk bij. Mijn Tzatziki is beroemd onder vrienden en familie. Met mijn vrienden ga ik erop uit en genieten we van een heerlijk glaasje Prosecco. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland dat is immers ook het land waar mijn ouders vandaan komen, maar ik maak ook graag uitstapjes naar andere landen. Muziek luisteren en dansen (van pop tot klassiek en van nationaal tot internationaal) hoort er ook bij.

Phone icon
Elena

Elena

Junior Financieel Adviseur

Ik heb recentelijk mijn eerste stappen in de financiële sector gezet. Eigenlijk was het een impulsief besluit, maar het is wel een sector die me enorm aanspreekt. Zo werk ik bij Smartfee als junior financieel adviseur, waar ik in mijn leren en groeien begeleid word door Corné en Nina. Ook Hanny helpt mij met de sociale media zijde, een onderdeel van de werkzaamheden bij Smartfee waar ik me ook graag bij aansluit. De uitdaging in het vak is uiteraard om dingen goed uit te zoeken, wat ik dus enorm interessant vind. Daarom vind ik het dus ook enorm fijn me bij het team aan te kunnen sluiten!

Naast werken en studeren vind ik het altijd lachen om met vrienden naar de bioscoop te gaan, een hapje te gaan eten, of samen wat games te spelen. Relaxen is immers even belangrijk.

Phone icon
hugo

Hugo

Hypotheekadviseur

Ik werk al een leven-lang in de financiële dienstverlening als adviseur op het gebied van hypotheken, vermogensbeheer en financieringen. Door mijn persoonlijke benadering, waarbij goed luisteren en de juiste vragen stellen de behoeften en wensen van klanten helder in beeld brengen, kan ik een op maat gesneden advies geven. Mijn en onze onafhankelijkheid maakt het dat wij een voor de klant een zo passend mogelijk aanbod tegen gunstige voorwaarden kunnen doen. Met mijn kennis en ervaring kan ik een bijdrage leveren aan de groei van het vermogen van mijn klanten.

Ik ben vader van 2 studerende dames en een puber zoon. Ik woon al 22 jaar samen met Annemieke. Begonnen in Amsterdam en recentelijk verkast naar het landelijke Kockengen. Waar ik graag door de weilanden mag wandelen. Ik ga graag op vakantie met de familie of uit eten met vrienden. In de keuken kom je mij vaak tegen, want koken is een van mijn passies, naast lezen en reizen.

Phone icon
Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Wat kost hypotheekadvies?

Particulier

Advies & Bemiddeling

Wij komen gewoon bij jouw thuis of op het werk: waar en wanneer jij dat wilt!

 • Gratis oriëntatie gesprek
  voor je eerste huis
 • Inzicht in netto besteedbaar inkomen. Nu en in de toekomst
 • Verzorgen belastingaangifte
 • Je levert documenten online of fysiek aan. Wat bij jou past!

Alle hypotheekverstrekkers

€ 2500,-

Ondernemer

Advies & Bemiddeling

Wij komen gewoon bij jouw thuis of op het werk: waar en wanneer jij dat wilt!

 • Gratis oriëntatie gesprek
 • Voor je volgende huis
 • Inzicht in netto besteedsbaar inkomen. Nu en in de toekomst
 • Verzorgen belastingaangifte
 • Je levert documenten online of fysiek aan. Wat bij jou past!

Alle hypotheekverstrekkers

€  3450,-

Explain en bespreekzaken

Wij komen gewoon bij jouw thuis of op het werk: waar en wanneer jij dat wilt!

 • Gratis oriëntatie gesprek
  voor het oversluiten
 • Inzicht in netto besteedsbaar inkomen. Nu en in de toekomst
 • Verzorgen belastingaangifte
 • Je levert documenten online of fysiek aan. Wat bij jou past!

Alle hypotheekverstrekkers

€  3450,-

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

smartfee logo wit

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen, waaronder de Duitse Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor jou als klant. Persoonlijk financieel advies op maat. 

Adres

G. v. Nijenrodestraat 154A, Breukelen

Contact

Tel: 030 – 267 6382
Mail: info@smartfee.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

In de avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab