Blog

De financiële markt is een dynamische markt die snel verandert. Daarom is het belangrijk dat onze informatie en advies altijd up to date is. Ook de actuele rente is aan verandering onderhevig en wij bij Smartfee houden deze nauwlettend in de gaten. Zodra er veranderingen op komst zijn, spelen wij daar op in en zoeken wij naar partijen waar wij jouw hypotheek het beste onder kunnen brengen. We houden voor jou het belangrijkste nieuws omtrent financiële diensten bij en soms schrijven wij daar zelf over. Maar liever besteden wij onze tijd aan jou, zodat wij jou een up to date, persoonlijk financieel advies kunnen geven. Zodat jouw geldzaken goed geregeld zijn.

Hier vind je interessante updates over de huidige financiële markt. Wil je weten wat Smartfee voor jou kan betekenen op gebied van hypotheken of andere financiële diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

De strijd tegen contant geld

We zien het steeds vaker, “alleen pinnen” of “no cash”. Er wordt steeds meer afgeweken van contant geld. Waarom gebeurt dit eigenlijk en wat voor een gevolgen heeft dit voor mensen die bijvoorbeeld alleen contant kunnen of willen betalen?

Energieneutraal in vier stappen

Nieuwe woningen in Nederland moeten vanaf 1 januari 2020 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat alle nieuwe woningen moeten voldoen aan de harde eis dat er evenveel energie opgeleverd moet worden als dat er verbruikt wordt.

Brandpreventie

Elektriciteit kan kortsluiten, bliksem kan inslaan, de droger vat vlam of wellicht ben je het eten in de oven vergeten door een noodgeval. Het kan iedereen overkomen en daarom is brandpreventie heel belangrijk.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen, waaronder de Duitse Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor jou als klant. Persoonlijk financieel advies op maat. 

Adres

G. v. Nijenrodestraat 154A, Breukelen

Contact

Tel: 030 – 267 6382
Mail: info@smartfee.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

In de avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab