Algemeen

Wat moet je weten voor je een hypotheek afsluit? En wat als je onverhoopt toch een klacht hebt. Ook dan zijn wij er voor je en zullen wij er alles aan doen om deze te verhelpen. Wij zijn een toegankelijk bedrijf met persoonlijke aandacht. Smartfee werkt onder de vergunning van de AFM, de Autoriteit Financiële Markten. Deze houdt toezicht op alle bedrijven die werken in de financiële markt. Zodat jij als consument, maar ook het bedrijfsleven en de overheid 100% vertrouwen kunnen hebben in deze branche. Zij zien er op toe dat iedereen duidelijk en op een eerlijke manier werkt. Vanuit de AFM werkt ook Smartfee met een dienstverleningsdocument waarin duidelijk staat beschreven wat je afspreekt met Smartfee. Duidelijk en transparant en zonder verrassingen achteraf. Mocht er toch een klacht zijn dan is er een duidelijke klachtenprocedure. En vind je jouw vraag niet beantwoord onder de categorie “Vraag en Antwoord” dan sta ik je graag persoonlijk te woord.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Dienstverleningsdocument

Het dienstverleningsdocument is een document waarin wij in algemene zin beschrijven welke werkzaamheden wij voor jou uitvoeren, en welke gemiddelde kosten wij hiervoor rekenen.

Gegevens en bedrijfsinformatie

Alle belangrijke bedrijfsgegevens van Smartfee, staan op deze pagina weergegeven. Denk bijvoorbeeld aan: adresgegevens, lijst van vergunningen, AFM nummer en meer.

Vraag en antwoord

Wat is het fiscaalnummer van de Volksbank? Mag ik extra aflossen bij de Duitse Volksbank Hypotheek? Op deze pagina vind je deze en andere meest gestelde vragen van onze klanten.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

smartfee logo wit

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen, waaronder de Duitse Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor jou als klant. Persoonlijk financieel advies op maat. 

Adres

G. v. Nijenrodestraat 154A, Breukelen

Contact

Tel: 030 – 267 6382
Mail: info@smartfee.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

In de avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab