Nova Capital

Nova Capital heeft jarenlange kennis en ervaring op de vastgoedmarkt en investeert met haar fondsen in Nederlands Vastgoed. Nova Capital is gespecialiseerd in beleggingen in (wijk)winkelcentra die bestaan uit één of twee supermarkten en een goede mix van overige winkelruimtes voor met name de dagelijkse boodschappen. De recente economische ontwikkelingen laten opnieuw zien dat deze (wijk)winkelcentra weinig conjunctuur gevoelig zijn. De (wijk)winkelcentra van Nova Capital worden druk bezocht en blijven uitstekend presteren, ook tijdens de ‘corona-maatregelen’. Want boodschappen doen we altijd.

Investeren in fondsen?

Wil jij ook een beter rendement op jouw (pensioen)vermogen? Vraag uw adviseur van Smartfee.NL naar de mogelijkheden om te investeren in de fondsen van Nova Capital. Via onderstaande buttons leest u meer over twee succesvolle beleggingsprojecten van Nova Capital.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

smartfee logo wit

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen, waaronder de Duitse Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor jou als klant. Persoonlijk financieel advies op maat. 

Adres

G. v. Nijenrodestraat 154A, Breukelen

Contact

Tel: 030 – 267 6382
Mail: info@smartfee.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

In de avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab