Smartfee blijft dichtbij

pexels-cup-of-couple-6634181

29 augustus 2022

De afgelopen jaren zijn bankkantoren steeds meer aan het verdwijnen. Zo zijn ook de RABOBANK,ING en de ABN AMRO uit het straatbeeld van Breukelen verdwenen en is het ook niet meer even makkelijk naar de bank te gaan voor advies.
Smartfee. Waar moet je dan terecht met je financiële vragen? Niet iedereen wil alles namelijk over het internet doen.

Persoonlijke zorg

Smartfee vindt persoonlijke omgang erg belangrijk. Wij zitten dicht in de buurt voor mensen uit Breukelen en omstreken. Ook hebben wij een deskundig team wat je graag te woord staat bij vragen, zeker over hypotheken en verzekeringen. Een hypotheek is namelijk geen kleine verantwoordelijkheid en daarom wil je ook goed weten waar je aan toe bent. Bij ons kan je alle vragen stellen die je wilt, we informeren je graag met een kop koffie of thee ernaast.

Wensen en voorkeuren

Een ander voordeel aan Smartfee is dat wij een onafhankelijke partij zijn en wij specialiseren in het opstellen van een klantprofiel waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan partners waar wij zaken mee doen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de hypotheek of de verzekering zo goed mogelijk bij jou aansluit door onze brede keuze.

Altijd op de hoogte

Smartfee houdt ook de economische markt nauw in de gaten en let op de veranderingen waardoor jij wellicht toch beter uit bent bij een andere partij, ook hierbij helpen wij je graag en houden we je graag op de hoogte. Maak vooral een afspraak en dan zien we je graag snel! De koffie staat klaar.

Vragen over dit artikel?

Bel, mail of WhatsApp ons, we helpen je graag verder!

LiaZaal-20190517-AS2A0160-350x350

Lees ook onze andere blogs

pexels-cup-of-couple-6634181

Smartfee blijft dichtbij

De afgelopen jaren zijn bankkantoren steeds meer aan het verdwijnen. Zo zijn ook de RABOBANK, ING en de ABN AMRO uit het straatbeeld van Breukelen verdwenen en is het ook niet meer even makkelijk naar de bank te gaan voor advies.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

smartfee logo wit

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen, waaronder de Duitse Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor jou als klant. Persoonlijk financieel advies op maat. 

Adres

G. v. Nijenrodestraat 154A, Breukelen

Contact

Tel: 030 – 267 6382
Mail: info@smartfee.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

In de avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Smartfee