Dat levert klinkende munten op!

7 Munten-e1586524164429

10 april 2020

Wij zijn dagelijks in contact met veel van onze klanten. Wij merken dat veel mensen in deze onzekere tijden op zoek zijn naar zekerheid. En dat is logisch. In grote getale kiezen mensen die op dit moment hun hypotheek over willen sluiten voor een rente die voor een langere tijd vaststaat. Dan weet je waar je de aankomende tijd (bijvoorbeeld de komende 20 jaar) aan toe bent. En zo heb je voor langere tijd zicht op je vaste lasten. Smartfee kan je helpen in deze keuze! Heb je nu een hypotheek die al tenminste 5 jaar bij dezelfde bank loopt? Dan is de Simpel Overstap Hypotheek van Munt Hypotheken een perfecte keuze. En terecht noemen zij hem simpel, zo is er geen werkgeversverklaring nodig. En ook als je benodigde hypotheek lager is dan 90% van de marktwaarde dan hoef je je huis niet opnieuw te taxeren. Dat scheelt ook weer kosten!

Nieuwsgierig geworden?

Wij helpen je graag verder! Mail of bel ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Vragen over dit artikel?

Bel, mail of WhatsApp ons, we helpen je graag verder!

LiaZaal-20190517-AS2A0160-350x350
Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Lees ook onze andere blogs

pexels-cup-of-couple-6634181

Smartfee blijft dichtbij

De afgelopen jaren zijn bankkantoren steeds meer aan het verdwijnen. Zo zijn ook de RABOBANK, ING en de ABN AMRO uit het straatbeeld van Breukelen verdwenen en is het ook niet meer even makkelijk naar de bank te gaan voor advies.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

smartfee logo wit

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen, waaronder de Duitse Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor jou als klant. Persoonlijk financieel advies op maat. 

Adres

G. v. Nijenrodestraat 154A, Breukelen

Contact

Tel: 030 – 267 6382
Mail: info@smartfee.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.30

In de avonduren op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab